Rècord de participants en el concurs de paelles de Federació Junta Fallera de Sagunt

0
229

Gilet va tornar a acollir el concurs de paelles organitzat des de la Delegació de Cultura de Federació Junta Fallera de Sagunt. La Plaça Verge de l’Estrela va tornar a omplir-se dissabte passat 21 de setembre amb els més de 1800 assistents i les 56 paelles realitzades per les comissions falleres del Camp de Morvedre.

Després de l’èxit de l’edició passada, Federació Junta Fallera de Sagunt va tornar a proporcionar cadires i taules als assistents, facilitant així la logística i organització per part de les comissions falleres.
A les 18.45 es va obrir l’accés al recinte i amb el repartiment de llenya a les 19.45 l’inici de l’elaboració de les paelles, que van ser presentades al jurat a partir de les 21.30.
El jurat, encapçalat per les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González i el president de Federació, Jaime Gil, el President de la A.C. Falla Sant Francesc, la Fallera Major de la A.C. Falla La Marina i la Delegada de Cultura de la A.C. Falla Avinguda. Després de provar tots els plats presentats per les falles, van atorgar el primer premi a la falla La Palmereta, el 2n a la Palmera i el 3r a Gilet.

Un any més es va comptar amb la inestimable col·laboració de l’Ajuntament de Gilet, comptant a més amb la presència del seu Alcalde, Salva Costa i de la major part de regidors de la corporació. Per altra part, Arròs Dacsa va col·laborar aportant l’arròs per a les paelles.

Després de la lectura dels premis i la recollida de les cadires i les taules, va ser el moment de la fi de festa de la mà de l’orquestra Fibra, patrocinada per l’Ajuntament de Gilet i que, malgrat la pluja que va amenaçar en alguns moments inicials de l’actuació, va poder finalment amenitzar als assistents en el que va ser el fermall perfecte a un esdeveniment d’èxit.ècord de participants en el concurs de paelles de Federació Junta Fallera de Sagunt