Recorregut de la XII Volta a Peu de les Falles

0
377

La ciutat de València celebrarà el diumenge 20 de novembre la XII Volta a Peu de les Falles. Una carrera que podrà realitzar-se corrent, a peu o en cadira de rodes. Aquesta prova és organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb Junta Central Fallera.

També inclourà una modalitat competitiva i una altra no competitiva. És a dir, les persones participants podran decidir si prefereixen que el seu temps quede registrat i formar part de la classificació general. O per contra, gaudir de la prova de manera relaxada, realitzant el recorregut caminant.


RECORREGUT


La carrera competitiva començarà a les 9.00 hores en l’avinguda Marquès de Sotelo. A continuació, tindrà lloc l’eixida de la marxa a peu, no competitiva. I enguany, com a novetat, també hi haurà una carrera per a les persones menors de 14 anys. Aquesta es realitzarà en la recta de meta situada en la plaça de l’Ajuntament, una vegada finalitze la prova per a adults, a les 10.15 hores aproximadament.

El traçat presenta una distància de 5.500 metres, apta per a persones de qualsevol edat. Les i els participants disposaran d’una hora per a completar el recorregut que discorrerà per:

Els carrers de Xàtiva, de Guillem de Castro, de Blanquerías, de Conde de Trénor, de Pintor López, la plaça de Tetuan, els carrers de General Tovar, de la Pau i de Sant Vicent per a finalitzar en la plaça de l’Ajuntament.


INSCRIPCIONS


Les inscripcions per a participar en la prova ja estan obertes. El termini s’allargarà fins al dijous 17 de novembre a les 23.00 hores o fins a aconseguir les 1.000 inscripcions. Les bases es poden consultar en la web de Junta Central Fallera (www.fallas.com).

Els tres primers fallers i falleres classificades rebran un premi de mans de la Fallera Major de València. També rebran un reconeixement les tres primeres comissions classificades, així com com la falla amb més participants que finalitzen la carrera.

Des de Junta Central Fallera s’anima als fallers i falleres que participen en la prova que ho facen amb peces falleres, com per exemple mocadors, bruses o qualsevol element de la indumentària que consideren adequada, amb la finalitat de donar-li un “toc faller” a la carrera i gaudir d’un diumenge “diferent, divertit i amb un bon ambient faller i esportiu”.