Resum de l’Exaltació de la Fallera Major Infantil de València

0
615

El calendari faller marcava en roig un dels dies més emotius i especials
de l’exercici: L’exaltació de la Fallera Major Infantil de València.

El Palau de Congressos, engalanat per a l’ocasió,  va acollir de nou aquesta cita amb el món faller.

La Cort d’Honor Infantil, arribava, de dos en dos, en els cotxes de l´Antigor , i ens preparaven per a un altre dels moments més especials de la vesprada: l’entrada de la Fallera Major Infantil de València en el Palau de Congressos.

Una vegada realitzades les fotografies oficials amb la mantenidora, amb l’alcalde de la ciutat i altres personalitats del món de la política, les protagonistes de la vesprada es van disposar a viure una de les vesprades més especials de les seues vides.

La Banda Municipal de València, va posar la nota musical en l’espectacle, amb un repertori adaptat al públic infantil, i  va preparar als assistents per a la part protocol·lària.

Amb els compassos de ‘El Faller’, sense la Banda Municipal en directe, sinó gravada, arrancava l’inici de l’acte protocol·lari.

Les components de la cort d’honor infantil, una a una van anar rebent la banda i la joia que les acreditava ja com a corts d’honor, davant l’atenta mirada de Carla i els xiquets i xiquetes que omplien el Palau de Congressos.

Carla García començava el recorregut més inoblidable de la seua vida que la portava a convertir-se en la màxima representant de la festa fallera.

Les Falleres Majors realitzaran la seua primera ofrena a la Verge

L’alcalde imposava la banda a la Fallera Major Infantil de València i el cicle faller veia
compliment altre dels seus instants més especials de l’any.

Les paraules de la mantenidora Inmaculada Guerrero Bolinches van posar el toc d’humor i emotivitat a l’acte. 

L’ofrena floral, la interpretació de l’himne regional i el castell de focs artificials, van posar punt i final a una vesprada inoblidable, que va continuar en la Basílica de la Verge dels Desemparats, on les Falleres Majors van realitzar la seua primera ofrena floral.