Sense preseleccions, la Junta Central Fallera cerca actes per a les màximes representants desafiant al covid-19

0
217

No hi ha preseleccions durant el mes de juliol pel Covid-19, però des de la delegació de protocol de la Junta Central Fallera ja s’ha realitzat un comunicat oficial promovent les comissions, juntes locals i altres entitats a convidar als seus actes a les màximes representants de la festa.

Així es feia ressò les xarxes socials de l’organisme oficial en la jornada d’ahir. El mateix dia que nivell general els pronòstics respecte virus que porte a la cancel·lació de les falles no són positius.

S’obri l’agenda oficial de les Falleres Majors recordant a tots aquells que desitgen la seua presència, s’ha de realitzar aquesta petició almenys 15 dies abans de la seua celebració.

En l’aire queda qui portarà a la Fallera Major de València als actes oficials, segons a pogut conèixer aquest mitjà, els propis conductors municipals, no estan per la labor de realitzar aquests serveis tal com van realitzar l’última etapa de Fuset, així que tot apunta que les Falleres Majors de València tornarien a ser traslladades pel personal voluntari de la Junta Central Fallera en la majoria dels actes.

Al seu torn ahir mateix la sala de premsa d’ajuntament de València, acollia una reunió amb el propi regidor de festes reunia a tots els components de les delegacions d’infantils i festejos per a posar en marxa el full de ruta marcat on es pretén posar en marxa en els pròxims mesos la majoria dels concursos habituals en el món de les falles, com a teatre, play-backs entre altres.

Ara mancada conèixer com i quan es portaren a acabe i les mesures que es portaran acabe en cas que siguen necessàries en tots aquests concursos.