Torrent es prepara per a conèixer les Falleres Majors 2020

0
608

El Camí d’Un Somni de les candidates a les corts d’honor i falleres majors de Torrent per a 2020 ha arribat al seu equador, i aquest dissabte a la nit es descobriran els noms de les màximes representants per a les pròximes festes josefinas. Les proves d’elecció van començar l’1 de juliol i, l’endemà, les 15 candidates infantils i les 12 majors van assistir a un concert de clausura del curs de Tabal, dolçaina i cant d’estil, de JCFV, gaudint de grans moments amb les corts d’honor i falleres majors de València.

Aquest dilluns va ser la jornada de proves a portes obertes de les candidates infantils a cort d’honor i fallera major infantil; i avui a les 20.00 h serà el torn per a les candidates majors en un acte obert a tot el públic a la sala polivalent del Antic Mercat.

També s’han fet diferents proves com la preparació d’un berenar per part de les candidates majors per a les candidates infantils, familiars, amics, nuvis, etc. Igualment, les protagonistes infantils de Camí d’Un Somni van visitar el Bioparc, on van passar un matí molt divertit i entretinguda.

Aquest divendres se sabran els noms definitius de les components de la cort, i el dissabte, en l’Àgora del Parc Central, se celebrarà l’acte d’elecció; una gala plena d’emoció, en la qual es descobrirà el nom de les màximes representants de les falles de Torrent per al pròxim exercici.

Les candidates infantils són: Claudia Tur León, Maribel Romero Yuncal, Laia Andreu Mares, Andrea Vilata Moya, Clara Bartual Fernández, Loles Vivó Marquez, Laura Martínez Martínez, Lucia Martínez Mil, Olivia Momparler Saez, Lucia Zamora Caballero, Sara Ortiz Lozano, Andrea Ruiz Ramirez, Valeria López Zaplana, Paola Roldán López i Sandra Peris Embuena. Les candidates majors són: Ana Castillejo Ruiz, Alicia Pallardó Benavent, Miriam Vicente Escribá, Soraia Peris Calleja, Tania Garcia Visiedo, Tamara Maroto González, Esther Salt Company, Alba Sánchez Serrano, Sonia Aracil Domingo, Sara Andreu Pichardo, Jennifer Franco Asensio i Judyth Segarra Peris.