Torrent dona la benvinguda al Nadal

0
45

Durant la vesprada d’ahir, dia de la Immaculada, la ciutat de Torrent va celebrar els actes de benvinguda a les festes nadalenques. Després d’una processó en honor de la Immaculada Concepció, les clavariesses de la Puríssima i les seues agranar-vos van acompanyar a Cristina Torres, Clavariessa Major, fins a la Casa de la Cultura, on van ser rebuts per l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Pascual Martínez, per a inaugurar el Naixement que quedarà instal·lat durant aquests dies festius, al mateix temps que s’il·luminava l’estrela i l’arbre de Nadal de la Plaça Major.

Poc després, la Torre es va convertir en el tapís on es va projectar un espectacle de llums làser amb motius nadalencs i missatges amb els millors desitjos per a aquestes festes. Les clavariesses de la Puríssima i el públic que s’havia congregat en la plaça van gaudir d’aqueix moment amb una improvisada interpretació a l’uníson de les nadales que s’escoltaven per megafonia.

Tot seguit, després d’un castell de focs artificials, la comitiva es va dirigir fins a la plaça Bisbe Benlloch, on s’havia preparat la cerimònia d’encesa de llums amb la qual Torrent donaria la benvinguda a les festes nadalenques de 2021. Cristina Torres va prémer el botó que encenia el joc de llums i so dissenyat pels alumnes de l’IES La Marxadella que decorarà l’edifici del consistori durant les següents setmanes, al costat de la il·luminació del Ficus de la plaça Bisbe Benlloch, el passeig de l’Avinguda i el carrer de l’Ermita, donant així inici al Nadal en el municipi, moment que va ser molt celebrat per la multitud de veïns i veïnes allí reunits.