Visita el Museu Faller per el Dia Internaciona dels Museus

0
240

Les exposicions i visites són gratuïtes. El lema d’enguany serà “Connexions festives”

Els museus són llocs de cultura i tradició és gràcies a ells que es preserven les histories que vertebren a un poble. Per açò han de ser celebrats en el seu moment.

Amb la idea que els Museus de Cultura Festiva mostren les connexions que són capaces d’activar les festes, com les connexions entre les pròpies festes, o entre modernitat i tradició, local i global, rural i urbà, sagrat i profà, o fins i tot entre els propis museus; el Museu Faller de València ha organitzat diverses exposicions gratuïtes sota el lema de “Connexions festives”, les quals seran:

  • Visita guiada a la col·lecció de *ninots indultats i cartells, per personal del Museu: “Les Falles: connectant històries de València”. Tots els dies entre el 14 i 18 de maig, a les 12,00 hores.
  • Inauguració de l’exposició antològica En peus de festa. Cartells del Museu Faller de València, en el Museu de la Festa d’Alcoi, el 18 de maig a les 19,30 hores.
  • Visita guiada pels cartells de Rafael Contreras *Juesas del Museu Faller de València, a càrrec de José Miguel Arce, el 19 de maig a les 12,00 hores.