Álvaro Moliner entrega la donació de la subhasta solidària

0
270

4.100 euros d’un trage firmat per la solidaritat a favor de Casa Caridad.

El matí del 10 de maig Casa de Caridad de València obria les seues portes als benefactors de la primera subhasta solidària d’un trage complet de valenciana.

La iniciativa va ser posada en marxa per l’indumentarista Álvaro Moliner el passat mes de març, comptant amb la col·laboració d’un nombrós grup de proveïdors, a fi d’ajudar a esta entitat privada que cada dia alimenta a més de 400 persones només en la ciutat de València.

Rebeca Pardo, fallera de la comissió Exposició que enguany ostentarà el càrrec de Fallera Major 2018 de la dita falla, va ser la persona afortunada que va aconseguir quedar-se amb el lot complet després de la licitació realitzada.

A l’acte d’entrega del dit donatiu han acudit els gerents de la firma Álvaro Moliner, la persona agraciada amb el trage complet de valenciana Rebeca Pardo, així com representants de les firmes col·laboradores.

Amb el dit donatiu, que ascendix a 4.100 euros, Casa Caridad no sols podrà atendre al menjador social sinó també a les escoles infantils i albergs entre altres activitats l’objectiu de les quals és promoure la reinserció i previndre l’exclusió social en persones vulnerables.

Luis Miralles, president de Casa de Caridad, ha agraït el gest de l’entrega en la casa central d’esta entitat. A més ha invitat a Rebeca Pardo a acudir quan estrene “este primer vestit de la solidaridad” perquè puguen saludar-la els que allí treballen i on, ella ha col·laborat com a voluntària.