La Joia Indumentaristas ret homenatge a les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor

0
387

La Joia Indumentaristas ha retut homenatge este dijous a les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, i a les seues respectives Corts d’Honor amb un acte celebrat en el casal de la comissió Duc de Gaeta-La Pobla de Farnals com a agraïment al “meravellós any compartit” amb totes elles.

L’esdeveniment ha servit, a més, per a donar inici a la commemoració del 25 aniversari de l’empresa establida en la localitat valenciana de Xirivella, que enguany ha sigut l’encarregada de confeccionar els primers vestits oficials i els gipons de mànega llarga de les màximes representants de les Falles.

“Amb elles hem compartit grans i màgics moments, i no volíem perdre l’oportunitat de tindre un detall amb elles perquè sempre ens recorden”, han expressat Purificación Gutiérrez i Macarena Izquierdo, responsables de La Joia Indumentaristas.

Des de l’empresa, a més, han aprofitat per obsequiar a les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, i a les components de les seues Corts d’Honor amb uns bastidors fallers amb la tela i el llaç dels seus respectius vestits oficials. “Perquè, quan ho miren, es recorden d’este any meravellós”, han destacat.

A l’acte, que ha acollit el casal de la comissió Duc de Gaeta-La Pobla de Farnals, també han assistit la resta de indumentaristes oficials de Junta Central Fallera que han proporcionat i confeccionat els vestits i complements que llueixen les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor.

La Joia, empresa fundada a Xirivella l’any 1998, destaca per la fidelitat amb els clients i clientes i la claredat i el bon gust cap a cadascuna de les persones que visiten la seua tenda, sent aquesta una de les seues principals característiques. El seu bon fer queda reflectit en totes les seues creacions i en les huit vegades que han tingut l’encàrrec de vestir a diferents Corts d’Honor i Falleres Majors de València.