Així és la secció Especial en la Exposició del Ninot 2018

0
331

Més de 700 ninots prenen ja la Ciutat dels Arts i les Ciències, obrint així la temporada del Museu Príncep Felipe i portant la calor de les Falles.

Més de 700 ninots prenen ja, la Ciutat dels Arts i les Ciències, obrint així la temporada del Museu Príncep Felip i portant la calor de les Falles.

L’Exposició del Ninot 2018 estará oberta fins al 15 de març, situada en la planta baixa de l’esmentat edifici. Com ja és tradicional, els ninots exposats participen en un entranyable concurs el resultat del qual depèn de la votació popular, que decidirà què figura o grups de figures se salvaran de la Cremà la nit del 19 de març, i passaran a formar part de la col·lecció del Museu Faller, per a ser admirats pels visitants de la ciutat de València.

EXPOSICIÓ DEL NINOT SECCIÓ ESPECIAL FALLES 2018:

EXPOSICIÓ DEL NINOT SECCIÓ ESPECIAL INFANTIL FALLES 2018: 

 

Des de l’any 1934, se celebra aquesta exposició que mostra un ninot de cadascuna de les falles que es planten en la capital del Túria. Regino Mas, insigne artista faller i membre de l’Associació d’Artistes Fallers, va ser l’impulsor de la proposta de l’indult del foc i que inspiraria la celebració de la primera Exposició del Ninot, així com de salvar la figura que obtinguera major nombre de vots en un escrutini popular.

Les Falles criden a la porta i en l’Exposició del Ninot es podran endevinar ja alguns detalls dels monuments que es plantaran els dies 14 i 15 de març, omplint de color, espectacle i crítica els carrers i places tota la ciutat de València.

Exposició del Ninot