Les últimes comissions que celebren les seues presentacions amb la visita de les FMV

0
158

Un dels dies més esperats per una Fallera Major és el de la seua exaltació com a màxima representant de la seua comissió. Durant el mes de Desembre són moltes les falles que celebren aquest acte en el qual presenten als qui els representaran en les pròximes falles 2018.

Les Falleres Majors de València van assistir a varis d’aquests actes per a acompanyar a les comissions en aquests dies tan especials i importants per a ells.

El divendres Rocio Gil Uncio, Fallera Major de València, assistia acompanyada al costat de la seua Cort d’Honor a l’Exaltació de les Falleres Majors de la falla Sant Rafael – Anton Martín. El dissabte era el torn de la falla Cadis – Literat Azorin, la falla Sainetero Amiches i la falla Quart – Turia. Aquesta última rebia amb emoció a Lucia Villalba Morales, fallera de la comissió i component de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2018.

Tant Rocio i la seua Cort com Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València, i les components de la seua Cort d’Honor van assistir el dissabte al Col·legi Iale on es celebrava el 50 aniversari de la comissió Humanista Mariner – Manuel Simó en l’exaltació de les seues Falleres Majors.

Aniversari també el que celebra enguany la comissió de Blocs – Platja que va rebre en l’exaltació de les seues màximes representants la visita de Daniela Gómez i la seua Cort d’Honor.
Amb aquestes presentacions es tancava l’any esperant al gener els nous caps de setmana replets d’emoció amb les exaltacions d’altres falleres majors de diferents comissions.

Fotos: Armando Romero y Josep V. Zaragoza