Coneix a les candidates a Falleres Majors de València 2024

0
950

Aquest cap de setmana arranquen les primeres preseleccions de falleres majors de València 2024. Arranca el camí al somni de ser triada Fallera Major i Fallera Major Infantil de la ciutat en les Falles 2024.

295 candidates majors i 287 candidates infantils que començaren a triar-se en les preseleccions que tindran lloc al llarg del mes de juliol, i que comencen aquest cap de setmana.

Les primeres candidates eixiran triades el divendres 30 de juny en el sector Ruzafa B, el dissabte 01 de juliol serà el moment dels sectors Poblats al Sud, Algirós i El Carmen; i el diumenge 02 de juliol els sectors Malva-rosa-Cabanyal- Beteró i Canyamelar-Grau-Natzaret, elegiran les seues candidates.

El primer procés de selecció, per sectors, finalitzarà , el pròxim 22 de juliol. Dia en què eixiran elegides les últimes candidates dels sectors Benicalap i Campanar, Zaidía i Quart de Poblet-Xirivella.

Ací pots conèixer quines són las Candidates a Fallera Major Infantil de València 2024 per sectors.

I aquests són les falleres que opten a ser Candidates a Fallera Major de València 2024 per sectors.

Totes les triades participaran en la Batalla de Flores. I ja, al setembre, formaran part el procés final d’elecció. Amb un jurat designat a aquest efecte que serà l’encarregat de triar a les 13 xiquetes i 13 dones. Falleres que es convertiran en les màximes representants de les falles 2024.