Baver-Els Antigons fitxa a Toni Pérez i Iván Tortajada per a la seua foguera 2018

0
244

Tots dos artistes conjuminen el seu talent, per primera vegada, en un il·lusionant projecte que promet no deixar indiferent.

Després de tancar un cicle històric de tres anys en la foguera infantil, Iván Tortajada dóna el salt i afronta un nou repte: dissenyar per complet la foguera adulta.

En aquesta nova aventura li acompanya Toni Pérez, un prestigiós artista que portarà el pes d’un projecte que també significa la seua carta de presentació en Fogueres.

Toni posseeix una extensa trajectòria professional, destacant en els últims anys la seua reeixida col·laboració amb José Gallego en la Falla Na Jordana (any 2017) i Conde Salvatierra-Cirilo Amorós (any 2016) o els tres primers premis consecutius de secció especial (anys 2015, 2016, 2017) obtinguts en la Falla Raval de Sant Agustí de la localitat de Cullera.

Finalment, la comissió desitja agrair a José Lafarga el seu compromís, dedicació i esforç aquest últim exercici, veient-se recompensat en aconseguir el Ninot Indultat de 2017, millor ninot de categoria i el quart premi de primera amb el pressupost més modest. També dóna les gràcies a Ramón Pla pel seu extraordinari treball i implicació en el disseny, sent un autèntic privilegi haver comptat amb aquesta dupla de grans professionals i amics.