Benaguasil va donar el tret d’eixida a les falles 2019

0
671

Benaguasil va donar ahir el tret d’eixida de les festes falleres de 2019 amb la tradicional Crida.

Benaguasil va donar ahir el tret d’eixida de les festes falleres de 2019 amb la tradicional Crida a tots els veïns i fallers de les comissions de la població que es van donar cita en la Plaça Major, per a participar en l’inici de la festa josefina.

Amb una climatologia propícia, les falleres majors de Benaguasil, Ana Aparicio i Nayara Vallinot van cridar el Visquen els Falles i Visca Benaguasil, com a anunci de l’arribada de les festes.

Acompanyades del president infantil Abel Ortiz i de l’alcalde de Benaguasil Ximo Segarra i de Pepa Cano, presidenta de la Junta Local, les falleres majors es van dirigir al públic assistent.

Ana Aparicio,va animar al poble a participar en una festa en la qual com va dir s’uneix “ la música, el foc, la passió i el sentiment” i va agrair l’honor de poder dirigir-se a tots com a Fallera Major de Benaguasil.

Per la seua part Nayara Vallinot va animar a tots els xiquets i xiquetes a traure al carrer tota la il·lusió i les ganes de participar en aquesta màgica festa…i al fet que “gaudiren del regal meravellós que és viure al poble més faller, el més faller del món”.

El president infantil, Abel Ortiz també va voler dirigir-se als veïns i veïnes del poble de Benaguasil als quals va convidar a participar de la festa “les portes dels nostres casals estan obertes per a tot el món”.

L’alcalde de la població, Ximo Segarra, també va voler animar als fallers a “prendre els carrers i a arrossegar a tota la gent de Benaguasil al fet que se sumen a les comissions falleres i que facen les millors festes falleres que hagen existit”.

Una gran ovació dels fallers va tancar els discursos i va donar pas a l’himne regional i a un castell de focs artificials.

Ara ja només queda gaudir de la festa fallera que ja es prepara per a viure els dies grans, en una festa que ja ha sigut declarada Bé d’Interès Turístic Provincial.