Benetússer “Crida” a la fiesta fallera

0
308

Benetússer ha entrat de ple en la festa de les Falles. El diumenge les Falleres Majors Inmaculada Agapito Tébar i Natalia Torres Martí han donat començament a les festes josefinas des del balcó de l’Ajuntament a les 12 del migdia al crit de “Benetússer, Ja estem en falles”.
L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz i la regidora de Festes, Loli Ceacero, presidien al costat d’elles la cerimònia de la Crida enfront de l’atenta mirada de les sis comissions falleres al complet i centenars de persones.
Inmaculada Agapito i Natalia Torres han convidat a tots els veïns i veïnes de la localitat a participar en la festa al crit de “que vixca Benetússer i que visquen els falles” des de la façana del consistori. A l’acabe de la Crida, tots els assistents han cantat l’himne regional.
Seguidament s’ha procedit al tradicional intercanvi de fotos i s’ha fet lliurament de la màxima distinció fallera, “els bunyols d’or amb fulles de llorer i brillants”, entre reconeguts fallers i falleres del municipi.
Tal com és tradició, les Falleres Majors han inaugurat l’exposició del ‘ninot’, al pati de la casa consistorial. La pròxima cita del calendari faller serà dissabte que ve 2 de març a les 18h en la ‘cavalcada del ninot’.