Carla Bernat, Reina de Castelló 2018

0
433

El passat dissabte va tindre lloc la imposició de la banda que acredita a Carla Bernat com a Reina de les Festes de la Magdalena 2018 en el Teatre Principal de Castelló.

La ciutat de Castelló es va engalanar una nit més per a donar la benvinguda a la seua nova Reina de les Festes de la Magdalena 2018, la senyoreta Carla Bernat.

Malgrat el mal temps, Carla va eixir de l’Ajuntament de la ciutat acompanyada de la comitiva oficial i de les Componentes de la seua Cort d’Honor: María Torres Claramonte, Raquel del Vigo Ferrer, Laia Tirado Salvador, Patricia Lacasa Bernat, Beatriz Belenguer Mercé, y Natalia Palacios Bernad.

A la seua arribada al Teatre Principal de Castelló, tant la Cort d’Honor com la Reina de la Magdalena, reberen de la mà de l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, la banda que les acredita com a tals i que les fa passar al anals de les festes de Castelló.

A este acte tan important per a una de les ciutats més representatives de la Comunitat Valenciana, no pogueren faltar la Fallera Major de València, Raquel Alario Bernabé i la Bellea del Foc d’Alacant, Sofía Escoda, que volgueren acompanyar en este nou somni a la seua companya de regnat.