Carmen i Nerea ja han triat el color dels seus espolins

0
454
Falleras Mayores de Valencia visitan la fábrica de Vives y Marí en Xirivella - Fuente: JCF

Les Falleres Majors de València 2022, Carmen Martín i Nerea López, ja tenen clar les tonalitats dels quals seran els espolins que estrenaran el dia de les seves exaltacions. Aquest dissabte 16 d’octubre van visitar la Fàbrica de Vives i Marí a Xirivella. Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre van prendre una de les primeres decisions importants: triar els fons per als seus espolins i les teles per als seus segons vestits oficials.

Després de les seues proclamacions i visitar els esbossos de les falles de la Federació d’Especial, havien de triar quals serien els colors dels seus espolins, perquè els artesans requereixen temps, atés que teixeixen la seda de manera manual i artesanal.

En la seua visita a la signatura de Vives i Marí, Juanvi, Rafa i Javier els van mostrar a les Falleres Majors tots els fons disponibles per a teixir els Espolins Oficials que lluiran per primera vegada en les seues Exaltacions. Així com una magnífica col·lecció de dissenys antics perquè les Reines de València puguin triar els seus segons vestits oficials.

El color de l’Espolí Oficial de les Falleres Majors de València és un secret molt ben guardat. A més, és motiu de curiositat per a tots els amants de la indumentària valenciana. Aquest secret haurà de ser guardat fins al dia de l’estrena dels Espolins Oficials.