Català demana més promoció de les Falles

0
648

Català demana més promoció de les Falles per a aconseguir “el 100% d’ocupació hotelera” tots els anysstrong>

La candidata a l’alcaldia de València pel PP, María José Català, ha demandat aquest dissabte una “major promoció internacional de la festa de les Falles com a reclam turístic per a la ciutat de València” i ha afegit que s’ha de “aspirar al fet que durant la setmana fallera s’aconseguisca tots els anys el 100% d’ocupació hotelera”.

En un comunicat remès pel PP, la candidata a l’alcaldia ha destacat que “les Falles són les festes més belles i grandioses de quantes se celebren en tota Europa i hauríem d’aprofitar al màxim el seu potencial per a atraure turistes a la ciutat”.
“El turisme és un sector econòmic estratègic per a tota la Comunitat Valenciana ja que suposa el 16% del PIB i genera milers de lloc de treball”, segons apunta la diputada en Les Corts. Per això, des del PP proposen “multiplicar els esforços i recursos que destina Turisme València i **Turespaña a la promoció de les Falles en els grans certàmens i fires turístiques de tot el món”.

Així, Català ha afirmat “és necessari que aprofitem al màxim tots els atractius naturals, culturals, històrics i festius amb què comptem per a promoure la ciutat de València com a destinació turística”.

Sobre aquest tema, la candidata ‘popular’ ha destacat que “la difusió internacional actual de les Falles no és suficient”, ja que segons ha assegurat “té una presència reduïda en els certàmens turístics com Fitur, sense que tampoc se li done la rellevància que mereix des de Turespaña com la Festa més gran, internacional i coneguda de quantes se celebren en tot el nostre país per la seua riquesa cultural i artística”.

Per tot això, Català ha proposat “multiplicar els esforços i recursos” que s’estan destinant a la promoció de les Falles com a reclam turístic per a València. “Les Falles tenen un potencial immens per a donar a conèixer la nostra ciutat per tot el món i mostrar-la com una destinació turística única”, ha agregat.
EUROPA PRESS