Centenars d’afeccionats fan cua per a comprar les entrades de la Fira de Falles

0
200

Enrique Ponce o Padilla torejaran mà a mà amb joves promeses del toreig de l’11 al 19 de març en la plaça de Bous de València

Centenars d’afeccionats taurins fan cua en la Plaça de Bous per a arreplegar les millors localitats per a gaudir de la Fira de Falles. Figures com Enrique Ponce, Padilla o Talavante torejaren mà a mà amb joves promeses del toreig en una fira que durarà des de l’11 al 19 de març.

La Fira de Bous de Falles està a apunte de penjar el cartell de no hi ha bitllets. Contes de persones fan cua per a adquirir les millors localitats i gaudir dels 10 festejos que començaran el diumenge 11 de març i conclouran el dilluns 19 de març dia de San José.

El cartell arreplega quasi totes les primeres figures del toreig com Ponce, Padilla, El Fandi, Roca Rei i Alejandro Talavante, entre uns altres. Però, el gerent de la plaça de bous va voler assenyalar que també s’ha comptat amb joves promeses del toreig.

El diputat d’assumptes taurins de la Diputació de València ha afirmat que ja està tot preparat per a la gran cita de la capital del Túria amb el món del toreig.

La capital del Túria pot presumir de ser una de les ciutats on més se senten les corregudes de bous i on més afició existeix, sobretot en la Fira de Falles, una de les més importants del país.