Centenars de fallers visiten la diputació

0
567

La Fallera Major ha rebut a totes les comissions de la província en un acte per la unitat de les festes on ha assegurat que “les Falles som tots”
Centenars de fallers han compartit este matí una jornada única en la Diputació de València. La corporació ha obert les seues portes per a celebrar la tradicional recepció a les comissions de la ciutat i les comarques, un moment que el seu president, Toni Gaspar, ha aprofitat per a animar-los a “riure, viure i conviure” en aquests dies festius.

Totes les comissions de la província de València han tingut ocasió de visitar les dos exposicions que ofereix ara la Diputació per a tots els ciutadans. D’esta manera, els fallers han gaudit descobrint l’origen de la indumentària tradicional valenciana i contemplant tresors artístics de Sorolla i Miró, entre altres.

Antes de acabar el acto, la Diputación ha querido obsequiar a todos los participantes con imágenes sobre el lema de este año. El fin es que el mensaje llegue a todos los ciudadanos para que las Fallas 2019 sean “convivir, vivir y reír”.

La Fallera Major de València, Marina Civera, tampoc ha faltat a esta cita on ha destacat el sentiment d’unitat per les festes en cada racó de la província.

Abans d’acabar l’acte, la Diputació ha volgut obsequiar a tots els participants amb imatges sobre el lema d’enguany. El fi és que el missatge arribe a tots els ciutadans perquè les Falles 2019 siguen “conviure, viure i riure”.