El temps en Falles pronostica un 50% de possibilitat pluja

0
214

La Aemet pronostica canvis i fins a un 50% de possibilitats de pluja en fallesstrong>
Les Falles de 2019 estaran dominades pel temps anticiclònic, estable i primaveral que deixarà màximes per damunt dels 20 graus, el doble que les mínimes nocturnes, encara que el pronòstic meteorològic adverteix d’un possible canvi a partir del dilluns 18, amb més fred i un 50% de possibilitats de pluja.

Segons l’anàlisi al qual ha tingut accés EFE per part de l’Agència Estatal de Meteorologia, la posició de l’anticicló atlàntic bloquejarà la circulació de borrasques, amb el que l’escenari més probable durant els pròxims dies és que persistisca la presència de cel poc nuvolós o buidat, amb algun dia de pas de núvols alts, probabilitat nul·la o molt baixa de precipitacions i vent de l’oest i nord-oest fluix a moderat amb brises.

Respecte a les temperatures màximes, predominaran les suaus amb valors entre els 20 i els 23 graus, encara que algun dia es poden superar els 25.

Com moltes nits el vent encalmará, les temperatures nocturnes, com ha vingut succeint durant tot l’hivern, seran fresques, per davall de 10 graus, segons pronostica el cap de Climatologia de **Aemet a València, José Ángel Núñez.

Aqueix serà el temps en els pròxims dies a la ciutat de València i altres localitats falleres de la Comunitat, segons Núñez, qui adverteix d’un possible canvi cap a l’última nit de les festes josefinas. A partir del dilluns 18, es pronostica més fred i fins a un 50% de possibilitats de pluja