Comença el II Torneig Fallers de Vaqueta per JCF

0
217

El municipi valencià de Torrent acull la 2a edició del Torneig de Fallers de Vaqueta.

Després de l’èxit del primer Torneig de Fallers de Vaqueta que se celebrà l’any passat en Carlet, enguany, la localitat de Torrent s’ha convertit en la seu de la segona edició del mateix. El campionat està organitzat de forma conjunta per la Delegació de Juntes Locals i la Delegació d’Esports de JCF, i compta també amb la col·laboració del municipi amfitrió i la seua junta local. L’objectiu principal es estendre i potenciar la pilota valenciana en l’àmbit faller.

Divendres de matí va tindre lloc en l’Ajuntament de Torrent la presentació a la premsa del torneig. A l’acte assistiren l’alcalde de la localitat, Jesús Ros, així com el regidor de Festes de Torrent, Alfred Costa. Des de JCF, acudiren el Delegat de Juntes Locals, Ferran Martínez, i la vicepresidenta Montse Català. De vesprada es va oficiar la presentació en l’EMAT del campionat. Els deu equips participants van anar a arreplegar les seues equipacions i, al dia següent, començà el torneig.

Dissabte passat es disputà la fase prèvia, que es jugà en 3 trinquets diferents: el de Sueca, el de Godelleta i el de Vilamarxant. Els resultats foren els següents:

Resultats de Sueca (Grup A):

Sueca 70 – 50 Oliva

Sueca 40 – 70 Xàtiva

Oliva 35 – 70 Xàtiva

Resultats de Godelleta (Grup B):

Godelleta 70 – 35 Carlet

Carlet 70 – 25 Sollana

Godelleta 70 – 25 Sollana

Resultats de Vilamarxant (Grup C):

Vilamarxant 25 – 70 Pobla de Vallbona

Valencia 70 – 30 Vilamarxant

Valencia 70 – 35 Pobla de Vallbona

Les darreres partides i la final se disputaran en el trinquet José María Verguer de Torrent el proper dissabte, 11 de novembre. Posteriorment, tindrà lloc l’acte d’entrega de diplomes i trofeus als participants. Aquests equips són:

Fase final:

Godelleta – Valencia

Torrent – Xàtiva

¡Molta sort a tots!