Consuelo Llobell estrena nou trage a la Gala Fallera

0
291

Consuelo Llobell Frasquet estrena per a la Gala Fallera un lampas de seda natural de Vives i Marí, ordit i trames de seda natural, tramat amb 16 colors i metall ore. S’han utilitzat colors empolsats per a les flors, destacant la seua noblesa en beix. El dibuix de la tela, batejat amb el nom Consuelo, és asimètric, destacant el ram i orla, tot això sobre fons marí. Es tracta d’un dibuix exclusiu de ROA 2021.

Trage confeccionat a l’estil segle XVIII seguint un patró antic de castells continuats rivetats en seda natural del fons. El gipó té obertura posterior amb pala enrederada interior.

Sobre la tela, manteletes d’Artesania Viana amb un dibuix denominat Palmes, brodat sobre un teixit de mussolina anglesa amb metall daurat i rivetat en seda crua. El lluentó és de metall i cosida a mà, brodat en cadeneta totalment artesà.

El ahuecador és de la signatura Margarita Vercher, amb el vol adaptat per al teixit. Adreç de la Línia Valentia de Art Antic, model de neula clàssica en or mat amb centres quadrats de Swarovski en color maragda.