Junta Central Fallera es reuneix amb Salut Pública per a donar-li solucions a les falles enfront del virus

0
128
Fuente: El Confidencial

En el ple d’aquest dimecres en Junta Central Fallera s’ha pogut apreciar que encara es desconeix si les Falles 2021 es realitzaran o no. La festa segueix pendent de l’evolució del virus per a començar a treballar amb alguna opció clara.

El president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha anunciat en el ple la reunió que aquest mateix dijous a les 20:00h mantindran amb Salut Pública de la Generalitat per a trobar els possibles escenaris enfront del coronavirus. A la trobada, promogut per la Interagrupació de Falles, assistiran també la resta de festes locals i les Juntes Locals d’altres poblacions.

D’aquesta reunió, no obstant això, no s’espera arribar a una conclusió definitiva. En paraules del mateix Galiana “cal continuar treballant i ser cauts davant l’evolució de la pandèmia i de la vacuna”. Les conclusions d’aquesta trobada s’exposaran en el ple convocat l’endemà, divendres 13 de novembre.

De moment, els esdeveniments, actes i concursos anunciats s’acullen a les mesures imposades per Sanitat amb límits en l’aforament, que continua sent de 6 persones com a màxim, i cap van realitzar d’actes fins al nou de desembre. Per tant, enguany no hi ha dubte que la pandèmia marca l’agenda quasi buida d’aquest curs faller.