Desvetlen els esbossos de les 9 millors falles del 2019

0
324

Convent Jerusalem ens sorprendrà amb un homenatge als grans musicals com “Chicago”, “Mary Poppins” o “Mamma Mia”.

La Federació de Falles de la Secció Especial ha organitzat una “Festa per a tots” on s’han desvetlat els esbossos de 9 falles de la secció especial. Seran els monuments més visitats, entre els quals destaquen Convent Jerusalem, El Pilar, Antiga de Campanar, Cuba Literat Azorín, Almirall Cadarso, Sueca Literat Azorín, Na Jordana, Exposició i Regne de València-Duc de Calàbria.

La plaça exterior de Nuevo Centro exposa en una carpa els esbossos, maquetes que ens sorprendran el pròxim mes de març en els carrers de València. Convent Jerusalem ens sorprendrà amb un homenatge als grans musicals com “Chicago”, “Mary Poppins”, “Mamma Mia” o “Jesucrist Superstar”.

Per la seua banda la falla del Pilar porta per lema “Quin mou els fils”, l’Antiga de Campanar ens sorprendrà amb “Juga, juga i voras!” i “Somiar” en la demarcació Cuba Literat Azorín. La falla Almirall Cadarso rendeix un homenatge al vot de la dona, Na Jordana portarà una falla a París, Exposició portarà per lema “Vaig nàixer en el Mediterrani”, ens morirem de por en la falla de Sueca Literat Azorín i en Regne de València plantaran batalla en la secció especial.