L’Ajuntament impulsa un mural d’art urbà de 43.500 euros en la Ciutat de l’Artista Faller

0
195

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha presentat aquest matí, al costat de l’edil Pere Fuset, el projecte d’un mural d’art urbà que els artistes valencians PichiAvo realitzaran en la Ciutat de l’Artista Faller. El pressupost és de 43.500 euros.

L’obra es realitzarà en el mur de 600 metres quadrats que es troba al costat de la Ronda Nord, annex al solar del carrer Carlos Cortina. Aquest solar és una parcel·la edificable, encara que no hi ha prevista la seua utilització en breu.

El projecte s’engloba dins de la intenció de “posar en valor la Ciutat de l’Artista Faller, recuperar-la i dignificar l’espai”, perquè siga “un focus d’atracció per a no solament els valencians i les valencianes, sinó per a la gent de fora”, segons ha declarat Tello.
Aquesta intervenció artística “de molta qualitat i de caràcter internacional”, en paraules de Tello, està coordinada per l’associació castellonenca MIAU Fanzara. A través d’ella es va arribar a PichiAvo, equip format per dos artistes urbans valencians de reconeguda trajectòria.
La pluja ha impossibilitat que avui començaran els treballs de l’obra, que s’estendran aproximadament durant quinze dies. “Volem que siga una intervenció que puga ser compartida per tots els ciutadans que vulguen venir a viure-la, a gaudir de com es va desenvolupant”, ha conclòs l’edil Tello.
FOTO. Julio Fontán