L’Agrupació de Falles de la Gran Via exalta a les seues Falleres Majors

0
275

El passat diumenge, l’Hotel Melià de València va ser seu de l’exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació de Falles de Gran Via.

Les dotze Falleres Majors i les onze Infantils de les diferents comissions del sector van protagonitzar un dels moments més emotius del seu regnat: el de la seua ‘exaltació com a màximes representants de la seua agrupació.

L’exaltació va portar com a lema “Germanor”, un terme que fa alusió a l’estreta relació entre els integrants de les diverses comissions de l’agrupació. D’aquesta manera, s’emeteren una sèrie de vídeos en els quals els màxims representants de les diverses falles explicaen què entenien ells per “germanor”.

Totes les màximes representants de les comissions que integren el sector van rebre la visita de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i de la seua Cort d’Honor. L’acte va ser especialmente emocionant per a les components de la Cort de Sara, Carla Sancho i Celia Vicedo. La mantenedora de l’acte va ser també un rostre conegut en el món de les Falles: la Fallera Major de València de 2013, Begoña Jiménez, que forma part de la mateixa comissió que la component de la Cort de Marina Civera, Ana Ebri.

Fotografies: Josep V. Zaragoza