La falla del Doctor Collado sempre serà Dr. Collado

0
78

La comissió de la Falla Dr. Collado va viure en la jornada d’ahir moments d’incertesa, però, finalment, els fallers tornen a mantenir la calma després de conèixer que l’Ajuntament de marxa arrere i la plaça només canviarà de nom per un dia de manera simbòlica.

La notícia saltava quan la Fundació Jamie I informava en un comunicat oficial que al costat de l’Ajuntament anava a realitzar una iniciativa amb el canvi de nom. D’aquesta manera, la plaça passaria a nomenar-se la plaça del coronavirus. En aqueixos moments, molts fallers es van quedar perplexos en conèixer la notícia, ja que ningú oficialment s’havia posat en contacte amb ells per a comunicar aquesta iniciativa.

Després de la mobilització del col·lectiu i la denúncia d’aquest mig, l’Ajuntament ha decidit que només el canvi de nom tinga la duració d’una jornada.

Una de les coses, també, de les quals cal tenir en compte és que per a executar un canvi de nom a un carrer o plaça ha de passar per un procediment administratiu, que, en aquest cas, s’havia saltat.