El Concurs de Declamació Infantil ja té guanyadors

0
209

Sara Larrazábal i la seua cort d’honor van assistir a l’acte i el jurat ja ha fet les seues deliberacions.

La Rambleta va acollir el passat dijous 6 de desembre el LVII Concurs de Declamació Infantil en Llengua Valenciana que organitza Junta Central Fallera. A l’esdeveniment va assistir la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, al costat de la seua cort d’honor. Al llarg de la setmana el jurat, Maria Teresa Rivera, Vicent Bermell i Josep Mortes, han acordat atorgar els premis a les tres categories presentades: A, B i C.

En primer lloc, Ainhoa ​​Buades Villalobos, de la falla Barri de Sant Isidre ha obtingut el primer premi en la categoria A, de 4 a 6 anys. El segon premi ha sigut per a Jaume Navarro Cantero, de la falla Avinguda Equador-Alcalde Gurrea, i el tercer per a Lucas Fran Barbera, de la falla Olivereta-Cerdà i Rico. Els xiquets i xiquetes d’esta categoria van haver de declamar de 8 a 14 versos.

En segon lloc, en la categoria B, de 7 a 10 anys, la guanyadora ha sigut Mireia Llop Chicote, de la falla Plaça de l’Arbre. En segon lloc ha quedat Carme Calabuig Montroy, de la falla Sant Antoni i en el tercer Samuel Luján Dolz, de la comissió Sant Vicent Màrtir-Pianista A. Iturbi. En este cas, els participants van declamar entre 14 i 30 versos.

En tercer lloc, Javier Elena Castilla, de la falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals ha obtingut el primer premi en la categoria C, de 11 a 14 anys. El segon lloc ha sigut per a Yaiza Ramos Caballero, de la falla l’Eliana-Cid, i el tercer per Ariadna García García, de la comissió Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Esta categoria assenyalava declarar de 30 a 40 versos a tots els xiquets i xiquetes participants.

El premi extraordinari, per la seua banda, ha estat atorgat a Carla Vidal Navarro, de la falla Veneçuela-Agustí Sales. Tots estos guardons es lliuraran en la Gala Infantil de la Cultura que es celebrarà el 20 de gener de 2019 a al Palau de Congressos de València.

Fotografies: Josep V. Zaragoza