El congrés de connectivitat aèria AviaDev aterra en València

0
640

La FMV i la seua Cort d’Honor van participar en l’acte de benvinguda als assistents

El Centre del Carme de Cultura Contemporània ha donat la benvinguda al fòrum, Aviation Development Conference, AviaDev Europe que convertirà València en l’epicentre de l’aviació regional del 3 al 5 de desembre. A l’acte, organitzat per Turisme València i FLY Valencia, han estat presents la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d’Honor, que han fet la seua entrada al ritme de música regional oferida per la colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera.

El certamen reunirà en el Palau de Congressos a cinquanta aeroports i prop de vint aerolínies de tota Europa. Serà a més un punt de trobada per a entitats turístiques, governs i proveïdors de la indústria aeronàutica per a estudiar com millorar la rendibilitat de les terminals regionals.

La benvinguda en el Centre del Carme ha suposat la primera de les trobades professionals que, junt amb un sopar de gala que tindran en el Veles e Vents de la Marina de València i un concurs de paelles, ofereix als assistents al Congrés la possibilitat d’intercanviar experiències o establir col·laboracions futures.

A més, el programa social inclou visites guiades centrades en l’art urbà o el religiós, un recorregut en segway o un tast de vins en el celler més antic de la ciutat per a mostrar alguns dels principals atractius turístics de València.

Durant l’acte inaugural, la Fallera Major de València va oferir en anglés un discurs de benvinguda als assistents. A més, com a màxima representant de les Falles i ambaixadora de València, Marina Civera va tindre temps de conversar amb Jon R.Howell, director del Congrés AviaDev, i compartir experiències de la nostra ciutat.

En l’acte també van participar el director de Turisme València, Antonio Bernabé, així com Miguel Ángel Pérez, responsable de FLY València, patrocinadors del Congrés.

Fotografies: Armando Romero.