Clara Mª Parejo i la seua Cort d’Honor participen en el Dia del Faller de Dénia

0
324

La Fallera Major Infantil de València 2017 i les xiquetes que componen la seua Cort d’Honor invitades d’excepció de la Junta Local Fallera de Dénia.

El dimarts 11 de juliol Dénia va celebrar el Dia del Faller. Una jornada que va estar protagonitzada, al matí, per les cucanyes que van recórrer els districtes fallers de la ciutat; i a la vesprada, per l’acte de nomenament dels càrrecs 2018 de les Falles de Dénia.

Enguany, l’acte central del Dia del Faller, que es va celebrar a les 21:00 hores en l’escenari del carrer La Via, comptava amb dos novetats importants.

La primera d’elles va ser la representació del musical “Gloria en Cuba”, guanyador de l’I Concurs de Playbaks Junts Molem Mes organitzat per Junta Central Fallera de València, on mig centenar de fallers de la comissió Plaça de Lepant de Benetússer van interpretar este espectacle que marcava el començament de l’acte faller d’intercanvi de bastons i nomenament de càrrecs.

I la segona és que Dénia comptava amb invitades d’excepció en el seu gran dia: Clara Mª Parejo, Fallera Major Infantil de València 2017, i la seua Cort d’Honor, van participar en esta jornada tan especial per al món faller.

Clara Mª i la seua Cort van ser rebudes en l’Ajuntament de Dénia, des d’on van desfilar junt amb els càrrecs de les Falles de Dénia 2017 i 2018 i els membres de la Junta Local Fallera.

Una jornada molt emotiva per a les màximes representants del món faller.