El mar i el jazz es fonen en el Cabanyal

0
694

Segona edició Festival Mar i Jazz Del 16 al 18 juny 2017

Després d’una primera edició amb un excel·lent acolliment tant per part dels músics com del públic (1 dia, 1 escenari, 6 grups, afluència d’unes 4.000 persones), torna a València el festival Mar i Jazz. I ho fa en el mateix recinte del passat any, el Parc Dr. Lluch, en el Cabanyal, aquesta vegada amb tota la seua força i la seua màgia amplificades: 3 dies, 2 escenaris, 30 grups i una xicoteta ciutat amb tallers i jocs per als xiquets.

Un aparador amb tota l’essència del Jazzomingo (la jam de cada diumenge en “Els 27 Amics”), lloc on germina la idea d’aquest festival i la base del qual componen el grup Jazzomingo Quintet, que actuarà el diumenge. Pels Jazzomingo han passat prestigiosos músics de la talla de Jesús Santandreu, Albert Sanz, Toni Belenguer, F. Blanco “Llatí” o Voro García, els qui formaran part del cartell i compartiran escenari amb les noves generacions de l’escena jazzística valenciana, que vénen trepitjant molt forta.

La presència femenina serà un altre factor molt important del festival, enguany comptarem amb projectes conformats íntegrament per dones i projectes en els quals la dona forma un paper important, com el Trio de Kontxi Lorente, Sónnica Yepes i Matt Baker, els qui retran homenatge a la figura de la dona en el jazz.

Una trobada caracteritzada per la qualitat dels artistes i per l’entorn en què té lloc, un parc de més de 12.000 m2, a escassos metres de la platja, amb totes les comoditats per a no haver d’eixir del recinte i poder passar hores i hores gaudint de jazz “a la fresca”.

A més en aquesta 2ª edició, tenint en compte la quantitat de xiquets que van venir amb els seus papàs l’any passat, cosa que ens encanta, els hem dedicat part del festival i hi haurà actuacions enfocades al públic més jovenet i espontani que podríem tenir. Fins i tot hem creat un poble infantil (Kinderland) amb diferents tallers, on podran divertir-se amb les activitats i jocs dissenyats per a ells.

L’entrada és totalment gratuïta, premissa del festival des que es va començar a gestar. Així, per a poder finançar-ho comptem amb els nostres patrocinadors i col·laboradors, als qui estem molt agraïts, entre els quals es troben Cerveses Alhambra, la Caixa Popular, l’Ajuntament de València, Acipmar, el Institut Valencià de Cultura i Sedajazz.

I com no, el festival comptarà amb un altre dels grans reclams de l’any passat, un ampli i variat ventall de llocs de menjar tradicional i beguda, per a gaudir del festival amb els cinc sentits.

On? Parc Dr. Lluch, el Cabanyal (Parada ‘La Marina’), València

Quan? Del 16 al 18 de juny de 2017

Horari del festival

Divendres 16 de 17h a 1:30h.
Dissabte 17 de 12h a 1:30h.
Domingo 18 de 12h a 00:00h.

Entrades Festival Gratuït. Els tallers per als xiquets tindran un xicotet cost.