El món de les Falles es bolca en la celebració de ‘Espai Indumentària Valenciana’

0
411

Tornen les Falles amb ‘Espai Indumentària Valenciana’. L’espai exclusiu que dins de l’aparador de la fira Festa i Noces mostrarà del 13 al 15 del pròxim mes de novembre en Fira València una àmplia oferta d’indumentària valenciana i complements. En un any tan atípic com aquest 2020 i amb la il·lusió de recuperar en 2021 la festa de les Falles, ‘Espai Indumentària Valenciana’ se celebra amb l’objectiu de ser el punt de trobada del món de les falles, un col·lectiu que es resisteix a perdre la il·lusió en la nostra festa més universal. La cita s’ha consolidat en la seua tercera edició com l’esdeveniment de referència del seu segment per al món de les Falles.

Bona prova d’això és el suport que està obtenint la fira des dels diferents àmbits del col·lectiu faller i que s’evidencia en què, en aquesta edició, ‘Espai Indumentària Valenciana’ ha aglutinat l’impuls de dues institucions claus en la festa com el Gremi Artesà de Sastres i Modistes Comunitat Valenciana i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana. Tots dos estan articulant diferents accions de promoció i difusió per a concentrar durant els tres dies a grans signatures d’indumentària valenciana i de totes les disciplines del sector per a oferir al visitant una variada i enriquidora oferta.

36 expositors ja confirmats

En aquest sentit, ja han confirmat la seua participació les signatures 25 Alfileres, A l’Antiga, Aigües de Març, Airam Joyas, Alan Indumentaria, Albaes, Álvaro Moliner, Ambient Faller, Amparo Gálvez, Andrea Indumentaria, Angelita Suay, Artesania Castillo, Art Antic, Artesania Ortiz i Arturo Torremocha Indumentària.

També estaran presents amb les seues millors ofertes les signatures Cancan En Pac, Carlos Salvador, Cosas Cucas, Daniel Bada, Eduardo Cervera, El Mundo d’Aran, El Vestidor Faller, Entre Costuras con Rosa, Martí Indumentaria, La Llar del Fil, L’Atelier de la Seda, Les Barraques, L’Ú i Dos Indumentària i Maredueta.

Completen la llista d’expositors, signatures com Margarita Vercher, Ma-Vi-Mar, Merceria Rosa Tomás, Pilar Valverde, Roa Tèxtil i Vicemar a l’espera, així mateix, de noves incorporacions que se sumen durant aquestes setmanes i que conformen un aparador especialment atractiu per als fallers i falleres.

De forma paral·lela a l’exposició comercial, ‘Espai Indumentària Valenciana’ està ultimant un programa d’activitats paral·leles en el qual destaca la celebració d’una passarel·la de moda i indumentària valenciana així com la visita de les més altes representants de les falles.

Un espai 100% segur amb el Protocol de Fira València

‘Espai Indumentària Valenciana’ se celebrarà en el marc de la fira Festa i Noces 2020 i, per tant, s’ajustarà a totes les mesures de seguretat sanitàries que imposa l’estricte Protocol de Seguretat de Fira València. En aquest sentit, els visitants tindran tota la informació digitalitzada per a evitar el contacte en paper, diferents portes d’accés, controls de temperatura, punts de gel hidroalcohòlic i comptaran amb un sistema continue de ventilació dins dels pavellons per a garantir les màximes condicions d’higiene, entre moltes altres mesures.

Ja en el pavelló s’articularan diferents recorreguts de sentit únic per a evitar els encreuaments innecessaris així com s’ampliarà la distància entre estands i corredors més amplis que permeten un flux constant de visitants sense aglomeracions.

Compra d’entrades online

Els visitants de ‘Espai Indumentària’ tenen ja a la seua disposició la compra d’entrades de forma online a través del següent enllaç, i a un preu especial de 2 euros.