L’organització de noces i esdeveniments es retroba aquest cap de setmana en Festa i Boda

0
186

Aquest cap de setmana, Fira València obre de nou les seues portes Festa i Boda, el saló especialitzat en l’organització d’esdeveniments i celebracions. I ho fa amb l’objectiu de sorprendre a tots, tant a signatures expositores com a visitants.

Sota el lema WOOW, Festa i Noces torna a reunir el sector de manera presencial en un esdeveniment ple d’idees, inspiració i moda. Prop de 160 signatures de tots els sectors relacionats amb l’organització d’esdeveniments acudeixen aquest cap de setmana amb moltes ganes de tornar a trobar-se i presentar al públic les seues últimes novetats.

A Festa i Noces acudeixen signatures expositores de diferents sectors com a agències de viatges, lloguer de cotxes, complements de noces, detalls nupcials, expositors de fotografia i vídeo de noces, fotoràpids noces, invitacions i detalls, joieria, llista de noces, música, restauració, servei d’àpats, salons, tocats i complements, vestits de núvia, vestits de nuvi i convidadesA més, tornen una edició més els espais exclusius de Cerimònia i Comunió i Espai Indumentària Valenciana.

Segons les últimes dades ofertes per l’INE, Institut Nacional d’Estadística, en 2020 es van celebrar a Espanya un total de 90.416 matrimonis, un 45,7% menys que l’any anterior a conseqüència de la pandèmia. Una vegada superada aquesta situació, torna l’auge de les celebracions i Festa i Noces es converteix en una cita imprescindible perquè el públic conega de primera mà les últimes tendències del sector.

Així mateix, la Passarel·la Festa i Noces tornarà a omplir-se de parelles en busquen del seu vestit i vestit ideal, però també de famílies a la recerca d’inspiració per a vestir els més petits de la casa en les ocasions més especials. L’agenda de la Passarel·la és àmplia els tres dies de certamen i contempla desfilades d’Indumentària Valenciana, de moda de Cerimònia i comunió (divendres a les 19h i diumenge a les 13h); moda nupcial (dissabte a les 17.30h desfilada del Grup Lola Moreno i a les 18.30h, una desfilada col·lectiva), i tornen les boges propostes dels Mestres de la Costura (dissabte a les 11.30h).

Les recentment nomenades Falleres Majors de València visiten l’Espai Indumentària Valenciana i seran les convidades de luxe en la seua exclusiva desfilada.

Espai Indumentària Valenciana compte aquesta edició amb més de 65 signatures expositores que acudeixen a mostrar els seus productes artesans per a preparar al món faller per a les Falles 2022: indumentaristas, orfebres, calçat, cancans i mantillas, mitjanes, sinagües, etcètera, tot el relacionat amb la nostra artesania tradicional i cultural.

Les recentment proclamades Falleres Majors de València 2022, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, amb les seues respectives Corts d’Honor visitaran l’exposició comercial i assistiran com a convidades al front-row d’una Passarel·la sense precedents amb la participació de 35 signatures.

La desfilada del divendres tindrà lloc a les 17 hores i el del dissabte a les 13 hores i comptaran amb dos periodistes especialitzats de renom per a comentar cadascun dels models, Jaume Bronchud del programa “Tot és festa” i José Gonzalez de “Viu les Falles”.

Un espai que compta amb el suport del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, el Centre d’Artesania de la Comunitat i l’Associació Comercial Indumentària Valenciana, ASCIVA.

El nou horari de Festa i Noces serà continuat d’11 a 20 hores els tres dies de celebració i es desenvoluparà en el Nivell 2 Pavelló 1 de Fira València coincidint amb la Fira Immobiliària del Mediterrani, Urbe.