El PP proposa disparar castells simultanis en la vespra del 9 d’Octubre en tots els districtes

0
503

El regidor del Grup Municipal, Santiago Ballester, ha realitzat avui una proposta a l’Ajuntament per a no celebrar un 9 d’Octubre descafeïnat i al mateix temps donar suport al sector pirotècnic valencià que porta més de mig any sense tot just activitat per cancel·lació de festes.

La proposta del PP és aprofitar la vespra del 9 d’Octubre per a disparar de la mà dels pirotècnics valencians castells de focs artificials simultanis en tots els barris, i no només en les pedanies, i d’aquesta forma perquè pugui seguir i gaudir des de casa, als balcons i terrasses. “No té sentit 9 d’Octubre només es dispari en la pedanies i ni una carcassa a la ciutat de València”, va explicar Ballester.

Aquesta proposta sorgeix després d’una nova reunió de la portaveu del PP, María José Catalá, i el regidor Santiago Ballester, amb la presidenta de Piroval, María José Loras, associació que agrupa a tots els pirotècnics valencians.

Ballester ha instat al Govern de Ribó i PSPV a coordinar-se amb tots els pirotècnics valencians per a convertir la matinada del 9’Octubre en el major castell de focs artificials que es dispara a la ciutat amb garanties sense haver de sortir al carrer.

El sector pirotècnic està travessant una crisi amb la suspensió de totes les activitats festives des de Falles, Fogueres i Magdalenes així com totes les falleres. Aquesta iniciativa que proposa el PP serviria per a donar un impuls en uns moments a un sector que no ha rebut cap suport de l’Ajuntament per la crisi del COVID 19.