El PSPV-PSOE de València presenta les jornades “Les Falles a debat: Tu Decideixes”

0
658

“Aquestes jornades seran obertes i en elles es podran debatre i plantejar qüestions que tenen a veure amb les Falles, des d’un discurs integrador i en positiu”
La secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Sandra Gómez, al costat de la secretària de Cultura Festiva dels socialistes de València, Pilar Bernabé, han presentat aquest matí les jornades “Els Falles a debat: El teu Decideixes”.
Aquestes jornades se celebraran els dies 4 i 5 de maig en el Palau de l’Exposició. Gómez ha destacat que “són molts els temes que abordar, i per açò anem a organitzar més d’una edició. Ara celebrem la primera edició i al setembre realitzarem la segona”.
Segons ha assenyalat Sandra Gómez, “aquestes jornades que organitzem des del Partit Socialista de València, seran un espai per a debatre i plantejar qüestions que tenen a veure amb la nostra principal festa”. En aqueix sentit, ha explicat que “amb aquest debat volem que participen els principals agents implicats en aquesta festa i que els fallers i falleres d’aquesta ciutat troben un espai on poder parlar sobre quin model volen de festa i quina relació ha de tenir amb la seua ciutat, amb els seus veïns, amb la seua societat i amb el seu Ajuntament.”
“Aquestes jornades les plantegem des del PSOE perquè estem convençudes que ara com ara som el partit que més capacitat té per a aglutinar, per a intervenir, per a consensuar i per tant per a governar per a la majoria”, ha apuntat Gómez.
Per la seua banda, Pilar Bernabé ha afegit que “amb aquestes jornades cerquem la participació del món faller però també d’altres agents de la ciutat implicats en la festa, com les associacions de veïns, comerciants, hosteleros i per descomptat sectors econòmics que formen part directa de les falles”.
La secretària general dels socialistes de València ha conclòs destacant que “hem de posar en primera línia del debat faller als principals protagonistes, els fallers i falleres. Hem de treballar per a donar resposta als reptes als quals s’enfronta la nostra festa que són molts, des de la convivència veïnal, passant pel futur de la falla i l’estabilitat del sector dels artistes fallers o com mantenir i cuidar una festa que és patrimoni de tota la humanitat. És una gran responsabilitat de tots i totes”.