Així va ser el pregó de la Setmana Santa Marinera

0
701

El pregoner Baltasar Bueno va destacar el caràcter mariner de la setmana santa i la necessitat de promoció i difusió de la festa

A la Setmana Santa Marinera ja s´escolten els tambors de festa , festa que va arrancar amb el tradicional acte del pregó a l´esglèsia dels Àngels. L ´encarregat de declamar el pregó d´enguany va ser l´historiador Baltasar Bueno que ,durant el seu discurs ,va voler destacar el carácter mariner de la festa, i va resaltar la necessitat de promoció i difusió de la mateixa dins i fora de la ciutat.

Bueno, que repetía càrrec de pregoner, va estar en tot moment recolçat pel president de la Junta Major de la Setmana Santa Paco Carles, qui es va sentir molt feliç per donar la benvinguda a una festa que com va assenyalar continúa molt viva.

A l´acte no van voler faltar els diferents representants dels partits polítics , així com les autoritats militars i religioses de la ciutat de València, encapçalades pel Cardenal Antonio Cañizares.

La semana santa arranca així els seus actes ,actes que ompliràn els carrers dels poblats marítims de devots i visitants preparats per admirar la solemnitat del seus pasos i la vistositat d´una setmana santa única en Espanya.