Èxit de la VIII Fira del Col·leccionisme Faller

0
593

Es va celebrar a la Ciutat de les Arts i les Ciències, al costat de l’Exposició del Ninot

La huitena edició de la Fira del Col·leccionisme Faller es va celebrar el matí del passat diumenge a la Ciutat de les Arts i les Ciències, al costat de l’Exposició del Ninot. Una nova ubicació per a aquest esdeveniment que atrau multitud de curiosos i amants de la festa.

La Delegació de Publicacions de Junta Central Fallera va preparar amb molta il·lusió aquesta nova edició de la fira que va començar a celebrar-se l’any 2012 i s’ha consolidat ja en el calendari d’activitats falleres de l’exercici.

Aquesta va ser una nova oportunitat per als col·leccionistes d’adquirir una de les múltiples publicacions que la festa de les falles genera i difon per a plasmar tot el succeït en la festa i que forma part ja de la memòria històrica de les falles. Fins i tot va haver-hi qui es va poder fer amb algun que un altre exemplar difícil de trobar de les diferents publicacions editades al llarg dels anys.

La Fira del Col·leccionisme Faller va estar amenitzada gràcies al Grup de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera que van passar un matí diferent tocant per als visitants de l’esdeveniment.

A la fira van assistir Sara Larrazábal Bernal, Fallera Major Infantil de València i les xiquetes de la seua Cort d’Honor, els qui van mostrar molt d’interés per alguns dels productes exposats.

L’acte va comptar també amb la visita de la Ministra Reyes Maroto i el delegat del Govern Juan Carlos Fulgencio que van felicitar a Inma Guerrero, Vicepresidenta de Junta Central Fallera, i els components de la delegació de publicacions pel seu esforç i van aprofitar per a tafanejar algunes publicacions.

Una ocasió perfecta en la qual molts van poder aconseguir un número solt d’una revista, un llibre antic, un llibret de falla premiat, una fotografia amb història… Gràcies a les diferents editorials, llibreries i particulars que van exposar les seues publicacions.

Fotos: Armando Romero