La Falla de les Forces Armades i la Guàrdia Civil presenta els seus esbossos

0
407

Les Falleres Majors de València van conéixer de primera mà les seues temàtiques per al 2019

Les FFMMV, Marina Civera i Sara Larrazábal, van assistir el dilluns 11 de febrer a la presentació dels esbossos de la tradicional Falla de les Forces Armades i Guàrdia Civil, en l’Aquarterament de Sant Joan de Ribera. Allí els va rebre el Tinent General Francisco José Gan Pampols, cap del Cuartel General Terrestre d’Alta Disponibilitat i representant institucional de les Forces Armades a la Comunitat Valenciana. A més, també va assistir el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Per al 2019 la falla infantil porta per lema “FFFFAAAASSS…Una explosió de sentiment (Falla, Alegria i Servei)” i ha sigut obra de l’artista Juanjo García. Com ell mateix va explicar en la presentació, en el títol de la falla ha volgut jugar amb les sigles de les Forces Armades i el so d’un petard a punt d’explotar.

Per la seua part, els artistes fallers Vicente Julián i Francisco Tarazona han sigut els encarregats de donar vida a la falla gran, que es cremarà el 7 de març en l’Aquarterament de Sant Joan de Ribera, amb el lema “Forces Amades”.

L’acte va concloure amb un menjar en la qual les Falleres Majors de València van poder compartir amb els presents el seu amor per les falles i la seua alegria per l’existència d’esta falla tan particular. Com a record, les màximes representants de la festa per al 2019 van rebre la caramba de la Falla de les Forces Armades i la Guàrdia Civil.

Fotografies: Armando Romero.