Exposició del Ninot 2018: on està, com arribar, horaris i preus

0
327

Aquest esdeveniment faller que durant més d’un mes anuncia l’arribada de les Falles 2018. És una de les cites imprescindibles en el programa de les Falles 2018. El públic popular serà l’encarregat de salvar un ninot infantil i un altre gran de les flames del 19 de març.
El divendres 3 de febrer se celebra la inauguració de l’Exposició del Ninot 2018 a partir de les 19 hores. Les falleres majors de València, juntament amb la seua cort i autoritats, realitzaran el tall de la cinta i seran les encarregades de contemplar per primera vegada tots els treballs exposats, per seccions, en la Sala Arquerías del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Horari
L’Exposició del Ninot 2018 s’inaugura el divendres 3 de febrer però al pública les portes s’obriran el 4 de febrer. Fins al 14 de març, en el cas dels infantils, i fins al 15 de març els visitants podran visitar i votar pel ninot infantil i el ninot gran.

En l’edició de 2017 els horaris eren: de dilluns a dijous, de 10 a 20 hores ininterrompudament i de divendres a diumenge, de 10 a 21 hores ininterrompudament. Per a aquesta Exposició del Ninot 2018 encara es desconeixen els horaris.

En l’entrada que es lliura als visitants de l’Exposició del Ninot 2018 una vegada conclosa la visita als ninots infantils s’arriba a un punt de control en el qual un membre de l’organització arreplega el nombre anotat pel visitant en referència al visible en el ninot que es desitja recolzar per a l’indult del foc. Ocorre de la mateixa manera amb els ninots grans.

En la passada edició els preus eren: 3 euros: Entrada general; 2 euros: Grup d’adults; 1,50 euros: Xiquets d’entre 4 i 12 anys, discapacitats, majors de 65 anys, socis de Ciutat de les Arts i de les Ciències, grup d’escolars, grup de discapacitats i grup de persones de pocs recursos; i gratis: Xiquets menors de 4 anys i comissions falleres pertanyents a la Junta Central Fallera. Per a aquesta Exposició del Ninot 2018 encara es desconeixen els preus.

Com arribar
L’Exposició del Ninot 2018 es troba per segon any consecutiu en la Ciutat de les Arts i de les Ciències. En la Sala Arquerías del Museu Príncep Felipe. Ací et presentem com arribar a l’Exposició del Ninot 2018:

-Adreça: Avinguda Professor López Piñero, 7. 46013 València

-Com arribar en taxi a la Expoción del Ninot 2018: Autopista del Saler (Eixida Umbracle)

-Com arribar amb autobús de l’EMT a l’Exposició del Ninot 2018: Línies 1, 13, 15, 25, 35, 95 i 99

Consulta tota la informació de les Falles de València com el programa de les Falles, tota la informació sobre l’Ofrena, el calendari de mascletaes i castells, els premis, el cartell de la Fira de Falles 2018 i els concerts de Falles.