Fogueres tanca l’exercici amb l’elecció dels seus Exemplars 2017

0
688

El passat 27 de juliol va tindre lloc en el saló de la Casa de la Festa, l’Assemblea General de tancament de l’exercici 2016/2017 en la que s’elegieron als fogueres adultes i infantils i barraca exemplar d’enguany.

Després de la lectura i aprovació de l’acta anterior, l’informe del President i l’aprovació del tancament econòmic de Federació, arribava el torn de triar les Fogueres i Barraca Exemplars 2017.

El tancament econòmic presentat per la Federació dels Fogueres de Sant Joan va tindre un balanç final positiu amb un superàvit de 6.171,01 euros; pressupost que va ser aprovat per l’assemblea.

Les comissions presentades en la categoria adulta per a foguera exemplar van ser Pitet – Els Antigons, Diputació Renfe, Florida – Plaça la Vinya, Florida Portazgo, Florida Sud, La Ceràmica, Polígon de Sant Blai, Port d’Alacant, Sant Antón Davall i Sèneca – Autobusos i en la infantil, La Ceràmica, Port d’Alacant, Pitet – Els Antigons, Diputació – Renfe, Florida Plaça de la Vinya i Florida Sud. Darrere de l’últim no ve ningú i la Millor de Totes optaven al guardó exemplar en la categoria de barraques.

La foguera Florida Portazgo va ser la comissió adulta exemplar i Baver-Els Antigons i la Ceràmica exemplars infantils. Darrere de l’últim no ve ningú aconseguia el guardó de barraca exemplar 2017.