Jesús Hernández continua de president de la Interagrupación pese assetjament i linxament patit

0
255

La Interagrupación de Falles de València desitja manifestar que en la reunió ordinària del mes d’octubre celebrada en la nit del 18 d’octubre en el casal de la comissió de Sagunt-Pare Urbà, amb l’assistència de 21 agrupacions i després dels fets esdevinguts el 9 d’octubre, el president Jesús Hernández Malnoms dóna les explicacions oportunes als presents i posa el seu càrrec a la disposició dels presidents perquè ratifiquen en votació la seua continuïtat al capdavant de la institució. La decisió d’aquests per àmplia majoria és recolzar la moció de confiança ratificant-ho en el càrrec per al que resta de la legislatura.

Com a entitat apolítica i democràtica formada exclusivament per fallers, condemnem, com no podia ser d’una altra forma, qualsevol tipus de violència o agressió física o verbal, i confiem que la justícia actue enèrgicament sobretot aquell que la practique. Així mateix condemnem la campanya de desprestigie, assetjament i linxament patida pel President de la Interagrupación, Jesús Hernández i Vicepresident 1º, Pedro Pons.

Com ja hem manifestat en altres ocasions, segueix intacta nostra predisposició al diàleg amb les institucions i els seus representants amb la finalitat de construir ponts sempre en benefici de la festa de les falles, en aqueix sentit l’11 d’octubre representants de la Directiva de la Interagrupación es van reunir en un ambient de cordialitat amb el Subdelegat del Govern, Sr. Vicente Herrera, per a mostrar-li la seua inquietud davant les mesures de seguretat a adoptar durant la setmana fallera que poden afectar no solament a la ubicació de determinades falles, sinó al desenvolupament d’algunes activitats de gran repercussió social. Igualment se li va traslladar la preocupació existent davant la responsabilitat que ha d’assumir el President de falla a l’hora d’organitzar actes pirotècnics per a intentar, sempre dins de la legalitat vigent, reduir o suavitzar aqueixa responsabilitat que dificulta en molts casos la celebració d’aquest tipus d’activitats.