Nuria i Sara, exaltades Falleres Majors de Gandia

0
691

El divendres 13 d’Octubre va tenir lloc la solemne exaltació de la Fallera Major Infantil de Gandia 2018 i la seua Cort d’Honor. La xiqueta Nuria Llopis Carrasco serà la màxima representant infantil d’aquestes pròximes falles 2018. Molt emocionada va rebre de mans de Marta Ribera Ramos, Fallera Major Infantil 2017, la banda que l’acredita com a màxima representant de la festa fallera infantil de Gandia.

Nuria pertany a la comissió de Mártirs des que va nàixer, com a gran fallera implicada i molt participativa en la seua comissió, enguany està vivint el seu somni de manera molt intensa i compartint-ho amb la seua família i amics.

Durant l’acte, també va ser exaltada la Cort d’Honor Infantil que acompanyarà a Nuria en el seu regnat i que està composta per: Carla Llopis Mengual, Andrea Canet Gálvez, Carla Carrasco García, Natalia Escrivá Orengo, Ainhoa Álvarez Robert, Blanca Olaso Piris, Laura Lloret Aparisi i Lloa Ramón Borja.

Raúl Llopis Carrasco serà l’acompanyant de la Fallera Major Infantil al costat de Amadeo Faus Poquet, Alejandro Domingo Blay, Alejandro Ribes Sanfélix, Ausiàs Pallàs Català, Marc Reig Olaso, José A. Valcárcel Monzó, Juan Lloret Aparisi i David Sanfélix Romero, com a acompanyants de la Cort d’Honor Infantil.

Raquel Alario Bernabé, Fallera Major de València 2017, va ser la mantenidora de l’acte, al que no va voler falta la recentment nomenada Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez de los Àngeles que va acompanyar a Nuria és aquesta nit tan especial per a ella.
El dissabte 14 d’Octubre arribava el gran dia de Sara Sanvictor Beneyto que era exaltada com a Fallera Major de Gandia 2018. Amb el saber estar que la caracteritza, Sara va rebre de mans de Maragda Escrivà, Fallera Major de Gandia 2017, la banda que l’acredita com a màxima representant de la festa fallera de la localitat. Un moment molt emocionant per a ambdues ja que l’any passat van compartir molt moments sent Sara component de la Cort d’Honor de Maragda.

Les vuit senyoretes que formen la Cort d’Honor són: Judit Pardo Wauters, Silvia Climent Mascarell, Marta Díez Mayor, Sarai Villar Nieto, Aida Lloret Navarro, Stel·la Pellicer Cloquell, Laura Araújo Gregori i Blanca Valor García. Com a acompanyants de la Cort d’Honor estaran Borja Payá Moncho, José Luis García Escrivá, Ximo Morant Peiró, Joan Barber Va moldre, Borja Gironés Pérez, Joan Pellicer Cloquell, Sergio Ripoll Espill i Damià Castany de l’Olmo.

L’encarregat d’exaltar a la Fallera Major com mantenidor de l’acte va ser Julià Engo Fresneda.

Rocio Gil Uncio, Fallera Major de València 2018, va tenir l’oportunitat de compartir amb Sara aquesta nit i acompanyar-la en un dels moments més bonics del seu regnat.
Fotos: Armando Romero Francés