Jorge Guarro X Premi Brillant

0
606

El Cercle d’Opinió “Bunyol d’Or i Brillants Ab Fulles de Llorer” celebra la X edició del seu tradicional Premi Brillant amb motiu de les festes nadalenques. Després de l’habitual sopar per a brindar pel Nadal en la seu social del col·lectiu, els seus component van fer lliurament del guardó.

La Fallera Major de València, Rocio Gil Uncio, va assistir a l’acte acompanyada pel Vicepresident de Junta Central Fallera Javier Tejero. Rocio va ser rebuda amb les paraules del President del Cercle d’Opinió i els aplaudiments de tots els assistents.

Enguany el guardó ha recaigut en Jorge Miguel Guarro Monllor per la seua trajectòria i dedicació, sent Rocio l’encarrega de fer-li lliurament del premi. Jorge es va dirigir als presents per a agrair el reconeixement concedit.

Rocio també va tenir l’oportunitat de dir unes paraules d’agraïment per haver volgut comptar amb la seua presència en un dia tan important per a ells i va aprofitar per a desitjar a tots un feliç nadal.

Per a finalitzar l’acte tots els assistents van brindar per les festes nadalenques que s’aproximen i es van fer la tradicional foto de grup que quedarà per al record.

Fotos: Josep V. Zaragoza