El One Wall posa a prova als millors esportistes fallers

0
273

El món faller esportiu s’ha donat cita este diumenge 21 de maig en el Trinquet de Borbotó, on s’ha celebrat el V campionat de One Wall infantil i el III campionat de One Wall adult de Junta Central Fallera. La jornada esportiva, que ha comptat amb la participació de 70 fallers i falleres, ha començat amb la recepció de les persones participats i amb el repartiment de les camisetes preparades per a l’ocasió per la delegació d’Esports de Junta Central Fallera.

Les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, no s’han volgut perdre la jornada per mostrar el seu suport a totes les persones participants. De fet, les màximes representants de les Falles han sigut les encarregades de realitzar el servei d’honor. A continuació, tots els participants s’han fet una fotografia com a record.

La jornada ha estat organitzada per la delegació d’Esports de Junta Central Fallera i ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana.

Infantil Campió: José Luis Serrano Aparicio (Falla Gayano Lluch) Subcampió: Nacho Rodríguez Sánchez (Falla Andrés Piles-Salvador Tusset) Tercer classificat: Moisés Abad Albert (Falla Gayano Lluch)

Adults Campió: Pablo Salvador Garnes (Falla Sanchis Bergón-Turia) Subcampió: Adrián Benito Toledo (Falla Mercado de Castilla) Tercer classificat: Guillem Cuadrat Campos (Falla Humanista Mariner)