Judit Pesudo i Ana Giménez proclamades Reines Falleres de Borriana 2018

0
608

Borriana ja té màximes representants per a les Falles del 2018.

Aquest any hi ha hagut tres candidates per a cada càrrec, Marta Chabrera Fuentes, Judit Pesudo Martínez i Andrea Navarro Hernández han sigut les joves que han optat a ser la Reina Fallera de Borriana 2018, pel que fa a la candidatura infantil Mar Zaragoza Gasco, Ana Giménez Domingo i Andrea López Vila han sigut les xiquetes que s’han presentat per al càrrec.

Com en anys anteriors, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Borriana ha celebrat una sessió plenària extraordinària per a l’elecció de les Reines Falleres, presidit per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, al costat de l’edil de festes i presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer; acompanyades per la Secretaria del consistori.

Abans del nomenament oficial, el representant de cadascuna de les falles de Borriana ha dipositat en una urna el nom de les seues seleccionades. El recompte, que s’ha dut a terme al saló del costat, s’ha realitzat en secret. L’alcaldessa ha sigut l’encarregada de retransmetre el veredicte, cridant a les agraciades que representaran a Borriana al llarg de tot el 2018: Judit Pesudo y Ana Giménez.

Després de la proclamació, la Junta Local Fallera ha anat al domicili de les noves Reines Falleres de la ciutat. Nervis i alegria es reflectien en els seus rostres, també per la responsabilitat que se’ls brinda, però sobretot perquè es compleix per a elles un somni.

Seguidament, dos cotxes oficials les han portat a l’Ajuntament de Borriana on han estat victorejades amb fervor a la seua arribada per tot el públic present. L’alcaldessa, Maria Josep Safont, la regidora de festes Lluïsa Monferrer i les reines falleres del 2017, Elena Collado i Silvia Martínez, han acollit amb entusiasme a les noves representants de la ciutat.

El Saló de Plens s’ha posat en peu quan les noves representants del món faller de Borriana han creuat la porta. Saludant al públic, emocionades però ferms han deixat constància que les dues són les noves reines falleres de la ciutat.