Junta Central Fallera obri les inscripcions per a participar en la Macrodespertà de les Falles 2023

0
342

Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns fins el 24 de gener i totes les persones participants hauran de tindre en vigor el certificat CRE o RGCRE

Junta Central Fallera obrirà el pròxim dilluns 9 de gener el termini d’inscripció per a participar en la Macrodespertà de les Falles 2023, que se celebrarà el matí del dia de la Crida, el 26 de febrer, a les 07.30 hores. El món faller està convocat a participar en este acte, que organitza Junta Central Fallera amb la col·laboració de la comissió Mossén Sorell-Corona, que dona el tret d’eixida a la celebració de les festes falleres d’enguany.

Enguany, es podran inscriure cinc persones per cada comissió fallera, més una suplent. Totes elles hauran de tindre en vigor el certificat CRE o RGCRE en la modalitat de despertà i hauran de ser majors de 18 anys. El termini d’inscripció, que es realitzarà a través de la Secretaria Virtual, començarà el dia 9 de gener i finalitzarà el 24 del mateix mes.

D’altra banda, el mateix dia també s’obriran les inscripcions per a participar en la XI edició de la Macrodespertà infantil, per a les falleres i fallers més menuts de les comissions, de 8 a 14 anys. En esta modalitat s’utilitzaran productes pirotècnics de classe I (bombetas).

Cada comissió podrà inscriure un màxim de quatre components per a participar en esta cita que se celebrarà el mateix 26 de febrer a les 07.15 hores. En este cas, el termini d’inscripció serà del 9 al 24 de gener a través del correu electrònic infantiles@fallas.com, juntament amb la carta de la falla segellada i signada per el/la president/a i l’autorització del pare/mare o tutor/a.

Les bases d’inscripció es poden consultar al web de Junta Central Fallera.