L’Agrupació Falles Centre va celebrar la I Ruta de la por

0
162

En la nit del dimarts, 31 d’octubre, l’Agrupació Falles Centre va celebrar la I RUTA DE LA POR que consistia a descobrir alguns dels llocs més pintorescs de la ciutat de València, on van ocórrer fets i esdeveniments escabrosos.
Els guies del tour (la pròpia directiva i alguns fallers de les comissions que la formen, com a voluntaris) anaven mimetitzats amb les històries a explicar, ja que en cada punt realitzaven una petita representació del fet ocorregut.
En un ambient de **germanor i festa, l’Agrupació Falles Centre va començar aquesta iniciativa que va ser acollida de manera increïble entre públic que, entre fallers i alguns convidats de fora, eren al voltant de 150 persones. L’Agrupació es mostra sincera i diuen els seus organitzadors: “No esperàvem tanta gent. Ha estat increïble veure com la gent ha volgut participar i provar una iniciativa totalment nova en l’Agrupació. Volem agrair a tota la gent que va venir perquè, de debò, ens va emocionar. Ens sentim molt aclaparats davant l’increïble acolliment”.
En finalitzar, molts es van apropar a felicitar la iniciativa i esperen una nova ruta el proper any. Amb petites fallades de principiant, l’Agrupació Falles Centre va prendre nota d’aquests per millorar en propers anys.