La clotxina: el gran aperitiu solidari i faller d’enguany

0
662

La Falla Ferroviària torna a donar una lliçó de mobilització social i organitza el primer dels seus actes benèfics per a les persones amb síndrome de Down.

La cèntrica Falla Ferroviària torna a donar una lliçó i a mostrar la seua cara més solidària ajudant als col·lectius més desfavorits o amb el risc d’exclusió social. Amb poc més de 150 membres i 47 anys d’història, des de fa quatre anys dediquen els seus monuments i les seues activitats a donar visibilitat a una causa benèfica. Tant és així, que la solidaritat s’ha convertit en el seu segell distintiu.

La primera d’elles, el dia 1 de juliol en el seu propi casal, serà amb un acte gastronòmic: La Clotxinà. Amb aquesta joia del mar i en plena temporada d’aquest producte, pretenen recaptar fons per a Asindown; una entitat que el seu objectiu és el facilitar i promoure quants mitjans siguen necessaris per a aconseguir el desenvolupament integral de les persones amb síndrome de Down.

El president de la pròpia comissió, Leo Patón, ha estat en el programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, per a parlar sobre la iniciativa d’aquesta modesta falla.

De fet, com el mateix Patón subratlla, arrancaran l’exercici faller amb projectes, tallers i activitats destinats a la citada associació.