Més de 10.000 clics de Playmobil visiten l’Ateneu durant el Nadal

0
409

L’Ateneu Mercantil de València torna a tenir l’agenda repleta d’activitats per a les pròximes festes nadalenques. El gran acolliment del passat any a l’exposició dels Clics de **Playmobil®, per la qual van passar més de 30.000 persones, ha fet que els ninots de l’etern somriure tornen a visitar les instal·lacions.

En aquesta ocasió, es destina més espai per a cadascun dels cinc diorames previstos i utilitzen el doble de Clics que l’edició anterior, aconseguint-se la xifra de 10.000 figures.
L’exposició es podrà visitar des de dijous que ve 21 de desembre fins al 22 de gener de 10 a 21 hores. En aquesta ocasió s’ha instal·lat en el Saló Noble de la Planta Baixa i l’accés a l’edifici per a veure els diorames es realitza pel carrer **Moratín, on se situa la taquilla.
Totes les maquetes, que ja s’estan muntant, són de nova creació i es recrearà “El món dels víkings”, “Parc Juràsic”, “El Pol Àrtic”, “Londres de principi del Segle XX” i la “Sabana africana”. Entre les cinc escenes es podran veure més, per exemple, de 3.000 animals.
Els col·leccionistes que organitzen l’exposició porten des del mes de març preparant aquesta nova edició i per a recrear “Parc Juràsic” han comprat peces que ja es troben descatalogades i que procedeixen d’Estats Units.
Enguany l’Ateneu Mercantil també convoca el concurs entre els assistents a l’exposició per a descobrir el Clics de **Playmobil® infiltrat, és a dir, un dels ninots estarà en una escena que no li correspon.
<**strong>Gal·la de Nadal i Cavalcada de Reyes.**strong>
Una altra de les activitats previstes amb motiu de les festes és la Gala de Nadal en la qual es lliurarà els premis de les Targetes Nadalenques, s’imposaran les insígnies als socis que han aprovat els exàmens d’oposició durant enguany i s’atorgarà el Premi Periodístic. Durant la Gala actuarà el Cor del Col·legi **Marni.
En la programació de les pròximes setmanes està programat la passada de tres pel·lícules infantils per als socis i familiars. Així mateix se celebrarà, com tots els anys, el Sopar de Nit de cap d’any.
Per a la vespra del Dia de Reyes està prevista la participació de l’Ateneu en la Cavalcada de Reyes organitzada per l’Ajuntament de València. Posteriorment se celebrarà la Gala de Reyes, en la qual Les seues Majestats d’Orient faran lliurament de regals als xiquets de l’Ateneu Mercantil.